"stella awards"

min syster visa något som hette "stella awards" idag, det va massa olika sjuka stämningar i usa.

plats 6:
en kvinna vann $80,000 när hon stämde en möbelaffär för att hon bröt ankeln när hon snubbla över ett barn, barnet va hennes egen son!
plats 5: en man vann $74,000 när hans granne körde över hans hand när han försökte sno hans däck.
plats 4: en tjuv skulle göra inbrott och gick via garaget, när han gick därifrån hade garagedörren stängts och dörren bakom honom så han var inlåst i 8 dagar och levde på pepsi och hundmat, tills ägarna till huset kom hem. tjuven stämde dom på $500,000 och vann.
plats 3: en man vann $14,500 när han stämde sin granne för att han blivit biten i rumpan av grannes hund. anledningen till att hunden bet han var för att han hade klättrat över staketet och ställt sig och skjutit med luftpistol på hunden.
plats 2: en kvinna hade bråkat med sin pojkvän och hällt sin läsk över honom, när hon skulle springa där ifrån halka hon på pölen av läsk och bröt svantkotan, hon stämde restaurangen och vann $113,500.
PLATS 1: på en husbil, och på vanliga bilar finns det en knapp man kan klicka på så bilen håller hastigheten, utan att man behöver gasa. en kvinna tryckte in knappen och bestämde sig för gå bak och fixa en macka. hon trodde att bilen körde sig själv och bilen körde av vägen. hon stämde husbils bolaget och vann $1,750,000 plus en ny husbil.

haha, så sjuka grejer. folket i USA är för rolig :D

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0