ullared!

idag tog vi en roadtrip till ullared, myspys! haha åkte tidigt, och jag hade sovit alldeles för lite på natten :/ men taggad va man ändå, och vi sjung och hade oss i bilen ;) stannade för att köpa fruktost, nybakta kanelbullar. det var den godaste frukosten på länge! snygga kläder har dom inte gott om på ullared iallfall, men andra prylar är ju alltid kul att köpa. vet inte hur jag lyckades komma upp i den summan jag gjorde, men får intala mig själv att allt var nödvöndigt ;)
tog ikapp lite sömn förut, sov från tre till fem. för länge, men gott va det.
nu ska jag måla naglarna med mina nya nagellack, hihi.

   

have a great night




GÄST BLOGGNIGN AV ASTRID

HE HEJ HEJ JAG ÄR BARA FRTON ÅR KOM OCH SE PÅ IGKOM OCH TA P IG, HE HEJ HE JG RÄR BARA FJORTON ÅR KMOCH TITTA PÅ MIG KOM OCH TA OPÅ MKG FÖR JAG JAG VILL JU ARA VA DIN TJTEJ KOM OC TA PÅ MIG FÖE AG VILL U BARA VA DIN TJE DU YOU WNNA BE MY FJRTIS BOY?

hEJ BLOGGEN.

astrid här. jag känner mig solt för tt vara första gästbloggaren!! vi har haft en bra kväll ute och nu sitter vi i sherins pappas apartment och vi vill gå ut oc åka rutchkana men vi vågar inte förren sherin ar somnat för då kommer hon bi arg och skälla på oss. Om en kart kan vi gå ut och åk och då är vi lycklig. nu vill axvell gå ån och köpa en vb t sisrt så nu m¨åste i gå pusssssssssssss

astrid & julia

nu sitter vu i sherin lägenhet ich degar! hej taolm
nu kommer astrid!
ey mnnen. hws it going?
nu är allt bra hos hsirre mannen. lt äe gryyyyymt mannish..

nu kommer axvells önskan om att en bild ska publiceras9i8ui ( julias nummer där)
hej hej he g är bara 14 år kom och se på mig kom och t op mig. om du villy HEJ do ikhejhejhejhg' ghn


nu är milad är, den nyktra av dem alla. HEHEHEEHEHEHEHEE. 0)=)=)=)=)= AHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG BAJAR NER MIIIIIG.

Suck!

jag förstår inte vad som har hänt. jag är sjuk hela tiden :( vaknade med ont i halsen och hosta. jag kommer aldrig bli frisk.
vi är lediga imorgon, tur är väl det så jag kan friskna till ännu mer. då ska vi baka semlor :D i looove!

nu ska jag plugga, wehoo. wish me luck.

bye for now.



i'm bored

    
   


SOPHIA

Dagens humör: trött, seg, deg och lite till
Dagens borde: Plugga!
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: pyjamas
Dagens planer: en lång promenad
Dagens materiella vill ha: africana
Dagens längtan: spanien
Dagens fundering: filosofi
Dagens beroende: vatten ;)
Dagens tråkigaste: gå upp från sängen
Dagens personer: sophia
Dagens roliga: bilden där nere.
Dagens låt: kings of leon - sex on fire

igår var det utgång. vi började kvällen hos axel, grymt kul och mysigt :) sen drog vi inte till stan och gick till, hör och häpna, razzia. haha! men det va faktiskt riktigt kul, vi dansa fötterna va oss ;)
nu ska jag färga min mors hår sen får jag väl plugga också.



catch you later




beyond retro

hade psykologi-provet idag och jag tror det gick bra :) ångesten är bort iaf. åkte in till stan efter provet, tog en fika med lisa och andrea. sen gick vi vidare till beyond retro som har öppnat vid topshop, så coola saker! ville ha alla baseboll-jackorna, och alla väskorna! dit ska jag tillbaka när min ekonomi tillåter det ;)
nu har jag tänkt att sova en stund, sen ska vi nog lyxa till det ikväll med en fet pizza, mums (a) kvällen ska senare tillbringas med malle och idisen :)

god natt ;) hehe







skolan

haha, nu sitter jag i skolan. it sucks ;) vi börjar om fem minuter, och jag är trött! sitter med min kaffemugg och försöker piggna till. jag vaknade med huvudvärk idag och illamående, har haft bättre dagar.
fikan igår var väldigt mys, haha vi pluggade. vi är helt enkelt för bra!
nu ska vi internationell ekonomi sen har vi håltimma i två timmar. KUL!

byebye





.







TJOLAHOPP

ännu en dag avklarad i skolan, stolt :) har börjat med något nytt knepigt i matten, jag förstår verkligen inte. får anlita idisen som privat lärare. när jag kom hem hade alicia, my great sister, bakat kärleksmums. det av sååå gott, satte mig med en kopp kaffe och en bit kärlek, wonderful!
sooner or later it all comes crushing down (8) spelas i bakgrunden. och det är lite så det känns nu, haha depp!
nu blir det plugga psykologi till max, och sen ikväll fika with the gang ;)

LUDDE ÄR DEN BÄSTA HUNDEN!

så underbart söt!





grym låt!


sjuk

jag blir sjuk jätte ofta nu för tiden, jag förstår inte. jag har alltid varit den som aldrig blev sjuk, och nu är jag förkyld och hostig jämt. sist vara det i 3-4 veckor, och när det precis gick över fick jag det igen efter en vecka, och nu har jag varit frisk i 2 veckor så kommer det igen. FASENEN! jag orkar inte! jag hade lite feber igår så valde att stanna hemma från skolan idag eftersom vi bara har gympa idag och det kan jag inte vara med på ändå.
snart kommer malin hem och då ska vi luncha, vet inte om det blir hos henne eller hos mig. för idag är jag feber fri, är bara förkyld ;) måste bli frisk till helgen, för då ska jag jobba och hitta på skoj, hehe.

well bye bye for now











09-02-17

jag är som en zombie, jag är så trött! om man är van vid att sova till 12-13 på dagarna blir man knas om går upp kvart i 7. det positiva är väl att man somnar lättare på kvällen. det som är knepigt när jag ska sova är att varje kväll somnar jag relativt snabbt, men så börjar jag drömma, i typ en kvart sen vaknar jag upp klar-vaken och kan inte somna om på länge sen. vad beror det på? det börjar bli lite tröttsamt nu.
igår va överaskningen från mina systrar rulltårta :D jag älskar det! sen kom min mamma hem med semlor. den bästa namnsdagen hittills :')
grey's anatomy har börjat från början igen på 5:an, i like!

var i stan förut en snabbis med ida och såklart som alltid när jag inte har pengar hitta jag en massa jag ville ha. topshop har fått in jätte mycket fina klänningar, kjolar och tshirtar! dit bär det av när jag har fått lön ;)








09-02-16

Idag har jag namnsdag :) hehe var tvungen att skriva upp det.
första skoldagen var inte så jobbig som jag trodde den skulle vara, överlevde rätt galant.
fast nu måste jag plugga, fasenen! så orkar inte skriva. min systrar tisslar och tasslar i köket och säget till mig att jag inte får gå in dit, spännande ;)

catch you later!



promenad

kom preics hem från en lång promenad på kåsjön. det va jätte mysigt, även om inte solen lös idag. jag, mamma, pappa och alicia tog med oss ludde och gick runt hela kåsjön och gud va ludde sprang. han har blivit 12 år nu, vilket är rätt mycket men det stoppade honom inte, han sprang som om han var valp :) och nu ligger han nyduschad, invirad i handduk i mitt knä. i love my dog :')
nu ska jag väl plugga lite, skolan är ju tillbaka. fy!  har varit väldigt skönt med lov och illa nog har jag inte pluggat något. men det löser sig ;)

igår firade jag alla hjärtansdag med utgång. det va sjukt mycket folk ute, skönt att känna att man inte va den enda singeln i stan ;) haha. hade riktigt kul faktiskt, satt på the queen först och träffade massa gott folk sen gick vi vidare till keybar. gillar egentligen inte det stället men det va helt okej.
idag blir det god mat! min knas pappa har bestämt sig för att grilla ;) han gör det oavsett årstid och väder.

Dagens humör: sugen på att träna
Dagens borde: Plugga!
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens klädsel: deeeegit ;)
Dagens planer: en till lång promenad
Dagens materiella vill ha: nya kläder
Dagens längtan: studenten (a)
Dagens fundering: ska jag sy min balklänning?
Dagens beroende: THE KILLERS
Dagens tråkigaste: filmen på tvn
Dagens personer: familjen
Dagens roliga: när alicia inte kunde hoppa upp  på stocken :D
Dagens låt: the killers - goodnight, travel well

catch you later




sömntuta

inte jätte smart att vara uppe så länge igår. kom hem vid halv 5 från malin. så idag vaknade jag vid 3! vem sover så länge :s okej räknar man på det är det bara 10 timmar. men jag har lyckats sova bort hela dagen.
nu måste jag sätta mig och plugga svenska, ska skriva ett tal eller ett program som ska vara 4 minuter långt. Gud så kul. ska väl äta frukost nu eller frunch blir det väl.
 

glad alla hjärtans dag, I guess.

HAHAHA


bulle & balle



rubrik

okej klockan är för mycket! vad gör vi fortfarande framför datorn malle?

HAHA UNDERBARA!


rekord!

nytt rekord på besökare - igår 13/2 : 154
haha, har inte haft så många innan. blev riktigt chockad :)


09-02-14 ♥

ja då var det alla hjärtansdag, tur att man har vänner att fira med så man inte blir allt för ensam ;) det blir romantisk middag på någon resturang tror jag, om vi vågar sätta oss bland alla par, hehe.

Dagen har varit lugn, har tagit en fika i stan med Lisa och träffa mallemulle en snabbis. efter fikan gick vi runt lite i stan och jag hitta som alltid massa jag vill ha men eftersom pengar inte aktuellt för tillfället så får det vänta. sen gick vi hem till Lisa där jag blev bjuden på jätte god middag som hennes far hade lagat. sen blev det en degig kväll i sängen framför tvn med film och gossipgirl :)
och nu sitter jag och malle framför varsin datorn, fortfarande, med the killers lågt i bakgrunden.

är inte ett dugg trött så lär inte sova på ett tag, men säger ändå god natt!

fredag den trettonde

nu sitter jag och malle med varsin laptop i knät, haha i know nördigt, men mysigt. så nu får vi se om vi kan fixa till våra bloggar snyggt ;)



försöker..

..fixa lite med min blogg, men det går inte riktigt som jag vill!
nu märkte jag också mitt i allt att klockan är alldeles för mycket. så nu går jag och lägger mig. haha såklart.




goodnight babes / jullebulle

give it to me!




paniken

..blir bara värre! nu är det väldigt mycket att göra i skolan känns det som, men samtidigt när jag tänker efter så är det inte så illa som jag vill få det till. Så vad är det som ger mig paniken? Något måste det ju vara för jag känner mig stressad hela tiden. Men jag hoppas att lovet ska göra det bättre.
Nu ska jag vara en duktig dotter och dammsuga, det är väl på tiden ;) Det är lov imorgon, IMORGON, som jag har längtat. Som min syster sitter och upprepar bredvid mig: underbart! vi sitter och lyssnar på underbar musik, just nu spaceman!
och innan det var det articmonkeys- florescent adolescent.



 

goodnight, travel well / jullebulle

"ledig" dag!

nu har jag varit väldigt dålig med bloggandet. men det kommer väl snart igång igen.
stannade hemma från skolan idag, kände att jag behövde en paus med sovmorgon. men eftersom det inte är en vanlig skoldag så missar jag ingenting ;) jag hade tänkt att plugga lite snart, efter jag har ätit pannkakor! :) sen måste jag rasta ludde med, haha han ligger på mina fötter med bena ihop så som en ko eller ett får brukar ligga! ser jätte kul ut ;)
lite kort om helgen: fredagen satte jag, malin, lisa, sherin, axel och filip oss på sense för att ta en fika och ha en allmänt lugn fredag. men så blev inte fallet, istället hamna vi på the queen och kom inte hem förrän fyra ;) haha bra jobbat!
på lördagen var det dax för isabelles och annas födelsedagsfest. hade riktigt kul faktiskt. tack tjejer :)
men nu får jag börja med pannkakorna, och i bakgrunden hör jag : who let the dogs out, haha det va inte igår ;)


haha, så ligger ludde!  (ser ut som en demon-ko typ)




bye bye for now. / jullebulle

RSS 2.0