haha!

vad hände med gårdagens kväll?
hade väldigt trevligt och riktigt kul, förutom vissa händelser, t.ex när jag tappa min mobil. så den fortfarande inte fungerar :( men guuud vilket bra humör alla var på ;) haha!
mysig förkväll hos ida med malle, bella och jakob. sen vidare till blvd, där dom hade öppnat en ny våning högst upp. och vi fick nått fult band för att få gå upp. haha där uppe va det la bra, blev uppbjudna av bratsen till deras egna avdelning och fick drinkar och grejer. osköna killar som börja prata om aktier, HAHA! men allt som allt va det en lyckad kväll, eller vad säger ni? ;)
jobbade idag för första gången på jätte länge, och ni som inte vet vart jag jobbar så är det på restaurangen eat, på allum. och idag (bara för det är lönehelg) hade dom uppträdande. det va amy diamond och DARIN, hehe! han körde sin nya låt, och skäms lite över att säga det men han va riktigt bra. sen var jag så trött efter allt så jag och ida hade mys och väldigt deg kväll hemma hos henne. med film och gott gott :) ♥

men nu är det sovdax, ska bli skönt! och tyvärr blir det jobba imon igen. men på kvällen blir det advent mys och pyssel med mina godingar!

godnatt gott folk / jullebulle



hade min nya klänning :)








plugga på bara!

jag gillar verkligen inte att plugga! nu har jag gjort det hela dagen :( och det är sämst. som jag sa igår så hade jag bara ett prov, eller det var mer som en skrivning, idag. det va ju sådär kul, sen direkt hem och slå upp rättskunskaps boken. har knappt haft något liv utan för skolan denna veckan. har varit plugg och hulekvällar varje dag. därför ser jag extra mycket fram emot helg. och imon tjejer då blir det party ;) jag har köpt en ny klänning, eller den är inte så ny längre. men den är oanvänd och jag ska inviga den imon :) wie! den är väldigt snygg, hehe. så det kan nog bli bra.
och skönt att lön och studiebidrag har kommit med. allt kommer nog kanske gå till julklappar i och för sig men det känns ändå bra att ha pengar. så svårt bara med julklappar vad man ska köpa till alla. får den klassiska kommentaren av mina föräldrar : jag önskar mig snälla barn! haha, vi som redan är så snälla ;) så nu blir det tänka på presenter för fullt.

nu ska jag plugga vidare och sen sova :) godnatt

/ jullebulle

äntligen

nu är båda hulekvällarna över! det är så skönt, har tagit en del på en faktiskt. men vi har fått mycket beröm både av våra lärare och dom som har varit och kollat. så det har nog gått bra :) båda dagarna har varit fullsatta på vårat program med runt 90 personer! jag förstår inte hur jag vågade prata inför alla dom, haha. är lite stolt (a) det gjorde vi bra tjejer!

JAG ÄLSKAR JASON MRAZ! dom har live spelning med han på P3 nu, så sjukt sjukt bra, får gåshud!


haha, lite smarta citat av mina kära vänner ;)
- haha, kolla ankan som flyger där
- det är ingen anka, ankor kan inte flyga!
- joo?
- just det, kom på det nu!
bra ida!

- jag ska passa den katten häromdan!
haha, sandra

är nästan ledig imon :) har bara ett prov vid två. härligt sova sova sova!

god natt goingar / jullebulle

hulekvällen

haha, idag har jag hämtat mina glasögon! känns jätte konstig, men jag tror jag gillar dom :)
och idag hade vi en av hulekvällarna, jag var så nervös hela dagen! men det gick väldigt bra, eller det tror jag. det va det läraren och rektorn sa iallafall. ska göra om allt imorgon igen, känns lite segt. början dagen med eng C. indvalen har börjat :( inget mer härligt schema. börjar iallafall klockan åtta, sen hinner jag inte hem efter jag har slutat och hulekvällen börjar. så ska vara i skolan från åtta till tio (på kvällen) :( det är FJORTON timmar, sjukt! men yeye, hoppas verkligen jag får bra betyg på detta nu :P hehe
är väldigt trött, så nu ska jag sova, det ända jag gör är att längta till helgen! så jobbigt att ha veckodagar, haha!

godnatt / jullebulle


suck

plugga, plugga, plugga! har ingen ork för det här känner jag. imorgon ska jag vara i skolan som vanligt på dagen, men sen ska jag tillbaka dit vid halv sex för att förbereda för Hulekvällarna. SUCK! ska prata inför alla elever från olika nior och deras föräldrar. å guuud så kul! nej, inte alls :( kommer vara hemma vid halv tio, det känns ju sådär. sen måste jag plugga hela tiden, så hinner knappt andas.
men men, inte mycket att göra åt. får ta mig igenom det bara!

HAHA, just det läste det roligaste idag. du är ju bara för sorglig!

nu ska jag fortsätta med mitt pluggande!


måste bara tipsa om The Killers nya album Day and Age :) älskar dom!

hejsvejs / jullebulle

tjejkväll

Här kommer lite bilder från igår :)




HAHA






idag har jag haft tråkigt

Så jag har lekt lite med olika effekter på bilder, haha








söndag

mitt hår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår :/ men det är väl bara att färga igen.
var ute med tjejerna igår, hade riktigt kul :) haha eller va säger du malle? ;) pannkakor vid fyra på natten är aldrig fel.
så idag blir det ta det lugnt, det behövs. sen får jag väl plugga också, blev inte så mycket med det igår. mer bilder och så kommer senare!

ciao / jullebulle

brunett

hjälp, nu sitter jag med färg i håret och det är 10 minuter tills jag ska skölja ut det!
hoppas så mycket att det blir bra nu, nervös!

lördag

Idag blir ingen rolig dag, ska plugg :( på en lördag det är helt sjukt. det är ju så tråkigt att plugga och man blir så seg i hela kroppen. men något mer som händer idag som är betydligt mycket roligare är att jag ska bli brunett :) hihi, har äntligen bestämt mig för att bli ljus ljus brunett, det kan nog bli bra hoppas jag på. man tröttnar lite på att vara blondin tycker jag.
sen ikväll ska vi träffas några tjejer och sätta oss på ett förställe någonstans och bara tjöta, väldigt mysigt! känner att det är bra att ta det lugnt när man har förkylning (som har hållt i sig väldigt länge). haha ordet föryld, man är för kyld, kyld i förtid eller alldeles för kall, hehe. om det inte blir det så blir det nog fika på stan :)
men nu ska jag åka och köpa hårfärg, håller tummarna på att det blir bra. (y) kan säkert lägga in en blid sen på resultatet.

bye for now / jullebulle

det snöar!

nu kom den första snön, jag är lika glad som jag är ledsen.
snön är så himla mysig!

glasögon

idag var det en advokat som hälsade på oss i skolan och pratade lite om hans yrke och hur man blir det, det va riktigt intressant. han fick mig att bli nyfiken och tänkte till och med ibland att jag vill vara det :P men så kommer det nog inte bli. sen idag va jag i stan och provade glasögon :) hittade ett par bra faktiskt, men som tur är slipper jag ha dem hela tiden. det av ett par mörk bruna som kommer om en vecka, hihi. jag blir glasögon orm :/ men nej, det blir nog bra. har inte så mycket att berätta bara att jag längtar till imorgon för då ska vi prova student mössor, weeehooo!
för övrigt är jag jätte trött och har huvudvärk så ska sova tidigt idag.

godnatt / jullebulle

onsdag - ledig

hääärligt att vara ledig! har inte gjort någonting, har kollat på film, suttit lite vid datorn, eller mycket (a) bara tagit det lugnt och det har varit så härligt. imorgon kommer det ännu en nionde klass till våran skola som vi ska ta hand om. efter det har vi en lektion sen slutar vi, så det blir kort dag imorgon med. fast när jag kommer hem måste jag plugga. på fredag ska vi prova studentmössor :) jag längtar så mycket! allt blir så verkligt när det händer sånt här. jag slutar snart, eller inte snart men, jag slutar trean, gymnasiet. shit, det är stort! och idag fick jag reda på att jag ser dåligt :/ har vetat att jag har haft lite synfel men tydligen är det så illa att jag måste ha glasögon. men klarar mig från att ha det heltid.
idag såg jag årets coca cola jul reklam :) det va mysigt, man får julkänsla. fast det är lite för tidigt fortfarande tycker jag. men nu ska jag återgå till greys. och sen blir det powerwalk med malle!
tänker på dig



Längtar efter helgen och party ;)


ciao / jullebulle

tisday - tristday

har varit en väldigt seg och inte så händelserik dag. trist! kollade på Disturbia för ut, och shia är ju bara för snygg! oyes i like hehe. sen har jag inte gjort någonting, så varför satte jag mig inte bara och pluggade? jag har blivit alldeles för omotiverad, det är icke bra! men kommer väl igång någon gång. (i wish) sitter bara och lyssnar på musik hela dagarna, men det är ju så underbart! för tillfället är det mycket james morrison, gavin degraw och jason mraz. loooovely! och får inte glömma the killers såklart, dom är BÄST! är ledig imorgon och det är så himlans skönt, ska bara ligga i sängen hela dan, och plugga. men som sagt en väldigt tråkig dag då blir det inte mycket att skriva :)
längtar efter helg! just det, kan inte bestämma mig om jag ska vara brunett eller blondin, hjälp?!

bara några få som är så väldigt bra!
let it go - gavin degraw
change your mind - the killers
if it kills me - jason mraz
you make it real - james morrison


snygge brandon


bulle & balle

ha det så fint / jullebulle

måndag

halloda!
idag har jag shoppat :D jag är så lycklig! konstigt att nya kläder kan göra en så glad. köpte två kjolar och en klänning. har märkt att jag bara köper klänningar och mer "fin kläder" nu för tiden. sånt man inte använder så ofta. men det är det som är roligt att köpa :) ida2 har foto som indval så idag tog hon med mig till en studio så tog vi massa kort, det va verkligen kul! blev en del fina bilder som kommer upp på bloggen snart :) jag har börjat tänka mer på att vi snart slutar skolan, samtidigt som det ska bli skönt så får jag lite panik. vad ska man göra sen, har lite idéer men inte tillräckligt. äsch kan tänka på det senare.
stackars idisen har blivit sjuk :( krya på dig!

catch you later / jullebulle
 

        

dagens köp


söndag - dålig dag

idag har jag inte gjort någonting på hela dagen, jag har suttit framför datorn och kollat på två filmer, det är allt. nej just det, gossip girl med :) kollade på caio bella, den va inte bra alls tycker jag. hade hört massa gott om den så hade väl för höga förhoppningar. har varit på dåligt humör idag med, har varit både arg och ledsen! men får lyssna på mina vänner att det går över. just nu känns det dock förjävligt, men som någon skulle säga: yeye, åt helvete med allt! skola imorgon, så tråkigt. det blir bara värre och värre, hehe. men nu ska jag sätta mig framför tvn (igen) och sen sova. godnatt gott folk!

vill tacka min kära ida som har varit så bra denna helgen, TACK!
och malle jag är såååååå glad för din skull :) ♥

bye bye / jullebulle

sovtimman närmar sig

nu är det dags att sussa :) egentligen är klockan alldeles för mycket, men kan man inte sova så sitter man vid datorn, hehe. oj då nörd! så får vi se om det händer något intressant imorgon.
nu när regnet hela tiden öser ner och kylan blir allt kallare kan man inte göra annat än att tänka på den ljuva sommarn. (eller lite tänker jag på mysig vinter) längtar tills sommarn kommer igen, men samtidigt vem gör inte det. nu är jag nog för trött och börjar prata onödigt.

iallafall GODNATT & sov gott.

/ jullebulle

        

 

lördag - myskväll

ikväll var väldigt mysigt! ni är så goa brudar ;) hehe. man behöver sånna här kvällar där man bara tar det lugnt och pratar om allt och ingenting. tyvärr blev det ingen pizza utan afrikana med familjen isället, men det va SÅ gott så jag klara mig fint med det. MYSIGT är vad det är med er två! och haha vi bestämde att vi ska på spinning på måndag får väl se hur bra det kommer gå.
jag har blivit en sån datanörd, det är illa! men vad ska man göra, det går väl över snart.

nu kommer lite bilder från i bio och fika kvällen :)


                 vi har snygga mödrar ;)                   dom fräcka godisskålarna

jag ska försöka fixa till min blogg lite bättre, ska vi se om det kan bli bra :) 

byefornow / jullebulle

en lyckad kväll!

tack för igår :) det va verkligen jätte kul! Idis du är bäst som fick med mig! jag glömde det helt, tvingade mig själv att inte tänka på det och det funka, nästan iallafall.
kom till ida vid 7 då hade hon köpt gooa grillspett, baguette och andra tillbehör. det va jätte gott :) sen körde, jag blir stolt bara av att säga det, ida ända hem till nina! grymt ;) där va det uppdukat med godsaker som morötter och dip, choklad och kokostoppar. mumma. vi körde karaoke för fulla muggar, haha matilda tog i så att hon inte hade någon röst kvar. sen helt plötsligt va det bråttom till bussen, så vi sprang och sprang. har nog aldrig gått så fort, haha. vi kom till trädgårn iallfall, där vi gick dirket upp till övervåningen och det va rätt lite folk, men när vi kolla mot det stora dans golvet, såg vi världens folksamling och ingen mindre än timbuktu uppträde ;) hörde inte så mycket, men han va säkert bra.
haha sofia fick kvällens sämsta raggnings replik : hej, va tar du i bänkpress? allvarligt, va händer, måste väl finnas något bättre att säga, stackare till han! men dom sluta inte där, kommer inte ihåg exakt vad dom sa men dåliga va dom. HAHA!
jag hade väldigt roligt iallafall, tack tjejer :)

och idag blir det mys och deg kväll med pizza, film och kanske godis med idisen och malle :)

caio / jullebulle


fredag

skönt idag att få sova ut, kände att det behövdes.  fick åka den onödiga vägen till skolan idag som tar hela 45 minuter. provet gick jätte dåligt, kunde inte koncentrera mig. fasen!
Ida försöker få med mig ut idag, men vet inte om jag är så sugen på det. mitt humör är inte dirket på topp. fast samtidigt är väl det bästa man kan göra att hitta på något, så man inte sitter hemma och tänker för mycket. fast är ju lite sjuk med, borde nog egentligen vila upp mig. men om det blir utgång blir det nog trädgårn, tycker det är riktigt bra. man slipper trängsel och musik är varierande :)
tänker för mycket, måste sluta med det. det får mig inte att må bättre. ojojoj va jobbigt det är nu. men ska inte dra upp massa tråkigt och smutsa ner min blogg.

please don't stop the rain - james morrison
broken strings - james morrison
så många låtar att skriva upp men väljer dessa två idag.

/ en tom jullebulle

.

let it go, let it all go, exept for me, i'm the one you found, just hold on,
hold on to me now


får väl försöka sova, blir nog inte mycket till sömn men yeye. har varit med om bättre dagar, som pricken över i:et har jag blivit sjuk. ont i halsen och väldigt ont i huvudet, misstänker även feber så ska bara sova hela, hela dagen imorgon. tills jag måste till skolan och göra prov (fast det är vid två), aldrig bra att skriva prov när man inte mår bra. men har nog inte mycket val. 

du hade fel, tårarna tog inte slut
godnatt / suckarn

malin elisabeth linnea rosendahl



hade inte klarat något utan dig ♥


torsdag

I know that it's a wonderful world but I can't feel it right know, well I thought that I was doing well but I just wanna cry now..

tack för idag mamma, malle och lena. Mamma mia var grym!



/intesåmycket jullebulle

HAHAHAHAA

jag och malle satt och diskutera ett av mina inlägg där jag tar upp att det är 6 veckor kvar till jullovet, vilket jag tycker är mycket men då förklarar malin:
- men 6 veckor är inte så mycket vet du va?
- jo, ganska :/
- nej men en vecka är ju på typ, 2 dar!

HAHA, dagens glödlampa! :D som ba lyser upp hela rummet vi befinner oss i.

malle får mig alltid att skratta, thank you for all that you done for me, lalal (8) amy daimond in my heart ♥

godnatt for now / jullebulle&malleballe


WIE!

Nu har mallebästaballe hjälpt mig snygga till min blogg :D blev nöjd, så allt jag har att säga är: wiee!

HAHAHAHA, tack som fan. bland det roligaste och löjligaste man kan säga, eller så är det bara det sättet jag och malle säger det på som är kul!

men tack för mig lite leverpastej, så skriver jag mer ikväll / jullebulle

suckarn

nu blev det jobbigt igen, det va ju såhär det inte skulle bli!

vinter och jullov ♥


onsdag - fortsättning

Nu har jag precis läst färdigt allt jag skulle läst i religionen, om buddism (intressant) och hinduism (mindre intressant). och jag är nöjd, hade förväntat mig en hel dags pluggande men klara mig ganska galant, och provet är på fredag så då kan man göra lite mer imorgon med.
Det händer så mycket hela tiden så man blir ju helt matt, jag förstår mig inte på dom som tror att allt kretsar runt dom. att man orkar bry sig om allting och göra allt till något större hela tiden. bara en massa drama drama drama, man tröttnar tillslut!

jag är så shopping sugen hela dagarna, det tar snart kål på mig speciellt när jag har pengar men får inte lägga det på nya saker :( jag måste betala skatt, fyfan att dom drog för mycket. måste fixa det! 
för att prata om något hela annat, jag längtar sjukligt till jullovet. det är, hmm vilken vecka är det nu, 46 då är det alltså lite mer än 6 veckor dit. suuuuck! för mycket. får väl se om man överlever tills dess. men yeye!

men nu ska jag ha lite kvalitéts tid med tvn, see ya / jullebulle



onsdag - ny blogg

Jag föll för frestelsen att skaffa mig en blogg, alla har ju det nu och jag vill inte vara sämre ;)
kommer nog ta ett tag innan jag förstår riktigt hur man gör, men då har jag min trogne vän malle som hjälper mig :) hoppas jag, hehe.
detta får vara som ett första inlägg så kommer det mer sen

caio / jullebulle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0