shit manhattan

jag är heelt slut. har varit på ki-gympa med syster, malle, idisen och lena och det va jätte jobbigt, samtidigt som det va roligt ;) man körde lite boxning i luften blandat med styrka. jag kommer ha extrem träningsvärk imorgon! tecken på att jag tränar alldeles för sällan (a)
dagen har varit väldigt lång, började åtta imorse och slutade fyra. det är för lång skoldag för min del. jag tror det bästa med måndagar är våran tvåochenhalv timmas filosfi lektion. våran lärare har bestämt att vi inte ska ha någon bok i ämnet utan ta allt på anteckningar och den som pratar mycket får högt betyg. första lektionen vi hade frågade han mot slutet vad jag lisa och sherin hette (eftersom vi hade varit rätt aktiva) och markerade med ett streck brevid våra namn på sin lista, och sa "bara så jag kommer ihåg att ni pratade mycket". så kan man ju också göra. vi har gjort färdigt våran första film i videoproduktion nu också, resultat blev faktiskt över förväntan. men nu är det tid att sova, jag kan knappt röra mig och det kommer vara betydligt värre imorgon. jag förbereder mig för smärtan. måste få lång sömn nu innan redovisningen imorgon, i marknadsförning. och just det, är frisk igen. haha min sjuka kommer och går lite som den vill. nu hoppas jag mycket på att jag kan hålla mig frisk.
good night :)

haha malle, nu kom jag och tänka på :
- "merry christmas everybody"
- "from us to you"
vad gjorde vi på den tiden, haha!


ljuva helg

gårdagens kväll var mycket trevlig. jag och flickorna satte oss en stund på the queen och gick sedan vidare till viktoria för att fira en kompis som fyllt 19, fy för 19! vill inte bli det. hade iallafall väldigt kul på viktoria :)
och kvällen har jag spenderat med malle, idisen och linda. vi har haft mys-kväll med chips, dip (a) och spel! haha, har haft väldigt roligt, har inte skrattat så på länge. underbart med sånna kvällar! ♥
nu ska jag snart sova, ska jobba imorgon igen. så god natt gott folk :)

 

/ jullebulle

sjuk, sjuk och sjuk

Dagens humör: less på att vara sjuk
Dagens borde: Plugga!
Dagens frisyr: utsläppt mittbena
Dagens klädsel: tights med långt, pös linne
Dagens planer: se twlight (igen)
Dagens materiella vill ha: maaat
Dagens längtan: helg ;)
Dagens fundering: varför måste jag vara sjuk, igen?!
Dagens beroende: edward cullen / robert pattinson  ;)
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens personer: lisa, sandra och sherin
Dagens roliga: lisas reaktion
Dagens låt: arctic monkeys - dancing shoes

lycka!

THE KILLERS kommer till hultsfred. min önskan har slagit in! så till sommarn bär det av med min käraste syster.




jag kan inte sluta läsa twilight (skriver så så man fattar) böckerna, jag läser hela tiden (a) dom är ju bra, fast illa nog sjunker jag bara djupare in i min förälskelse. jag vet, jag är sorglig men kan inte hjälpa det ;)
har inte varit i skolan idag så gick upp vid 11-12 så nu blir det intressant att se när jag somnar ikväll. och nu har jag precis läst ut boken jag läste med så jag har inget att göra heller, nåväl.
går väl och lägger mig ändå, med en film eller så :) godnatt!

/
jullebulle

ett privatmeddelande till malin (malle) elisabeth linnea rosändahl

det låter som en alldeles utmärkt idé! jag saknar också fotbollen oerhört mycket, så räkna med mig ;) det var så längesedan jag använda mina kära fotbollskor så det gör jag mer än gärna igen. "ingen kickar fotbolls som oss, malle, jag sa malle" (8) så nu längtar vi efter ljusare dar så vi kan göra det vi är någorlunda bra på, fotboll!
loveya babe'

/ jullebulle

sunday and the sky is grey

japp, då va helgen över och det är söndag. kunde inte vara värre än att jag sitter här och pluggar (paus nu) och bara väntar på att det ska bli fredag igen. jag orkar helt enkelt inte med vardagarna. men på tal om något helt annat, jag blev ju helt förälskad i Twilight filmen ( och even more i Edward ) så bestämmde mig därför att läsa böckerna. så nu ska jag precis börja på tredje boken och jag kan knappt bärga mig. jag är inte den personen som läser så mycket men jag kan inte lägga ner dessa böckerna! jag har blivit besatt (a) fråga mina systar.

och så över till helgen.
fredag var vi på park lane med för fest i mölnlycke.
lördag var det kalas för min kära kusin Agnes som snart fyller 10 år, the big one o! det var väldigt mysigt och som vanligt hos kusinerna i jonsered var maten underbar, och efterrätten ska jag inte ens prata om, fast jag måste, hihi. de gör den GODASTE chokladsåsen ni kan tänka er. skulle kunna äta bara den med sked (a) men så långt ska det väl inte gå.
så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå så jag kan lämna skolarbetet och ta bussen in till stan för att möta Lisa på en fika. så nu får jag väl gå tillbaka till mitt arbete så jag blir klar någon gång :(

ha det bra gott folk, see ya'll soon!
/ jullebulle

guldbaggen 2009

kollar på guldbaggen nu med familjen! så kommer det roligaste: "här kommer hon som bara är en bokstav från att vara med i sagan om ringen, cecilia frode!"  hahaha, jag och min syster tycker det va kul iallafall ;)
ångra mig, det ballaste var björn och johans abba imitation, har nog inte sett nått bättreoch roligare! (och björns kropp är inte illa, höhö ;)

spaninen

nu har vi pratat om eller nästan betsämt att vi ska till spaninen. vi blir ett gott gäng, jag, malin, sherin, lisa, axel, filip och milad :) viva la spania, kommer bli grymt!





  

 

haha

vilken sjuk helg det blev, har verkligen haft kul men nu är jag helt slut.
fredag - satte gänget sig på viktoria för att sedan dra vidare till blvd. men jag och malle och många fler fastnade på vik till två så vistelsen på blvd var inte jätte lång
lördag - va det degkrök hos filipos. väldigt trevligt men otippat att det blev som det blev ;)
god frukost fick man iallafall, en härlig bella från öjersjö pizzeria. nu ska jag sätta mig och plugga, suck. men men skolan har börjat så tillbaka till tråkiga söndagar och ännu värre vadagar.

ett låt tips: dice - finley quaye ,väldigt härlig och lugn låt från inget mindre än oc ;) enjoy

/jullebulle

första dagen

japp, då va första skoldagen avklarad. och lucky me så hade jag prov, som inte gick riktigt som jag hade hoppats på (jag hade pluggat massa) men som tur va slutade vi tidigt så jag och vännerna åkte in till stan och tog en mysig fika. sedan träffade jag mamma för lite shopping och jag fick köpt en annorlunda men väldigt snygg klänning-aktigt linne. äsch, det går inte att förklara men snygg va den. resten av dagen har gått åt till veronica mars, av någon anledning har jag och mina systrar blivit beroende. vi brukar bli sånna när det gäller serier (a)

smarta som vi va dagen innan skolan så satte vi oss på queen, trevligt måste jag säga tills jag skulle hem. jag ringde min syster för att kolla när bussarna gick, då säger hon att det går en tolv och en ett, va bra tänkte jag då tar jag den senare bussen. jag kommer till korsvägen och märker att det inte går några bussar, får lite panik och bestämmer mig för att springa till heden ifall att det kanske va bussen åt andra hållet som gick ett. men den turen hade jag inte, så fick ringa min stackars pappa mitt i natten för att hämta mig. min underbara beskyddande mamma ville inte att jag skulle ta taxi, och det vill inte jag heller. så jag uppskattar verkligen att han kom, tack :) ♥



men nu har sov timman slagit in, haha vet inte varför jag skrev så, men det är dax att sova. GOD NATT & sOV GOTT!

/jullebulle

twilight!

den va så bra som alla sa, till och med bättre!
och jag är olyckligt kär i Edward, jag vet som alla andra. MEN SHIT, han va det snyggaste och sexigaste jag sett tror jag.


skridskor!

idag har jag och kusinerna åkt skridskor på kåsjön! :) jätte mysigt. det är så himlans kallt ute bara, det är runt -9. fast kylan hör till, och tro det eller ej men jag kan faktiskt åka lite. kommer framåt iallafall ;)
och ikväll blir det bio med malle, vi är lite sent ute och ska för första gången se twilight nu! som jag har väntat på detta, min syster har sett den redan och har en tendens att avslöja vad som händer. fast än har hon inte sagt så mycket. och imorgon blir det utgång med girlsen, det ska bli trevligt.
lovet för övrigt har varit riktigt bra, varit med vännerna och bara tagit det lugnt. fast lite party har det blivit också :) jul och nyår har varit riktigt lyckat, fick allt jag önskat mig, nu låter det som jag önskat mig massa, fått allt och är bortskämd men så är det inte, hehe. älskar min släkt, den är så mysig och rolig! ♥

har blivit väldigt dålig med att blogga nu, men har inte haft ork eller tid. men nu blir det väl mer när man börjar i tråkiga skolan igen och inte har aktiviteter hela tiden.

RSS 2.0