weekend

har hunnit med mycket denna helgen!
i fredags var jag ledig så då tog jag och ast bilen till värnesborg för att hälsa på hennes farmor & farfar. vilket sött par! dom börja berätta om första gången dom träffades, och massa annat kul dom har varit med om. riktigt mysigt.
dom har flera stora köpcenter i värnesborg så vi åkte dit för att kolla. vi hitta massa vi ville ha, men kom bara hem med ett par skor var. vi blev bjudna på jätte god mat och god kaka.
efter det åkte vi till allingsås och firade at kusin med bowling. och sen åkte vi hem och färga mitt hår. det blev inte jätte ljust men mer än innan, en god bit på vägen :)
sen va det lördag och d gjorde jag ingenting på hela dagen tills klockan bev sex och vi åkte hem till milad för att umgås. jag, malle, millie, ast, shic, axwell, fille och mickis! det ledde till utgång för hälften av gänget, och vi slog ihop oss med några fler. och idag har vi försökt plugga hos ast, med godis och smoothie. vi har faktiskt fått lite gjort, och gjort en sjukt snygg video till toxic!

nu har jag äntligen bloggat lite, efter klagomål på att jag gör det för lite ;)

bye bye



eye to eye, thigh to thigh

Dagens humör: trött
Dagens borde/ska: soooova, efter lite tv (a)
Dagens frisyr: utsläppt med hårspännen
Dagens klädsel: trasiga jeans, volang topp
Dagens planer: (imorgon) åka till värnesborg :)
Dagens materiella vill ha: säng
Dagens längtan: duscha
Dagens fundering: hur kan så mycket glass få plats i magen?
Dagens beroende: glass :(
Dagens tråkigaste: svenska och internationell ekonomi prov
Dagens personer: shic och fille
Dagens roliga: komma hem från jobbet
Dagens låt: i'm good, i'm gone - lykke li

såhär kul har jag och astrid på kvällnarna!

våra åsikter om att det snöar just nu:


det skulle ju vara vår nu! hade till och med tagit fram en sommar/vår klänning att ha imorgon :(

 



helg

nu är det helg och den ska spenderas med jobb och plugg. Fast, turmässan med :D har saknat den, och nu är det dags igen!
idag att jag kvar hela 4 timmar efter jag slutade skolan och skrev ett arbete, jag är stolt över mig själv ;) jag och shic slet som djur med den omöjliga uppgiften. men nu är jag nästan klar..
ikväll ska jag först äta go go mat, africana, med pappa. sen bär det av till filipos för filmkväll, jag hoppas på skräckfilm hehe.
OCH JAG ÄLSKAR ATT VÅREN AHR KOMMIT, nästan iallafall, det är sol och massa blommor har kommit upp, iiih!
nej, jag borde ha massa att skriva eftersom det av så länge sen. men det har jag inte. eller jo just det, såg sånt halofenomen idag igen, fast nu av det jätte svagt runt solen.







GRYMT!


SCHOOL SUCKS

idag är jag duktig och sitter kvar i skolan och pluggar, höhö!
sen ska jag och malle äta äppleKAJ med vaniljsås och dricka kaffe! mumma :)
mer later..

bye bye



halofenomen

igår kväll såg jag det fräckaste på länge, och vackraste! jag va ute med luddepudde och tyckte att månen lös upp allt så mycket, så jag tittade upp och såg som en ring runt hela månen. så fort jag kom hem ropa jag på hela familjen att kolla på månen. så förklara, min alltid lika kunnig pappa :) att det av ett halofenomen! skit coolt!



så såg det ut, väldigt ovanligt tydligen :)

godnatt

"Men gud, hur fjortis tror du jag är?"



we love us

oj

oj, oj. vad jag ahr bloggat idag. det är bara för att datorn är min musikspelare och jag får inte gå från pluggandet, alltså ingen tv. då blir det internet istället. gjorde om bloggen förut med, men vet inte om jag är nöjd.

lyssna på en låt precis som va jätte längesen så jag måste lägga upp den :)

glömde

säga att jag har shoppat med :D en stor tshirt, en kofta oich en jacka!




snöstorm

kul att det är snöstorm ute, vad hände med våren? det är väl jag som har haft för tidiga förhoppningar.
igår va trevligt, alla var så sega bara ;) blev ingen utgång, utan film med godis istället. och mitt i natten bestämde vi oss för att gå till burgerking. så skulle vi matcha det så min och filips buss åkte lite efter. men då kommer den första bussen vi ska ta försent, eller den kom inte alls, så vi skulle missa den från heden. dumma västtrafik! samma sak, fast tvärtom, när jag skulle åka in till stan. den kom vädligt för tidigt så jag missa den. men goingen sherin lät oss sova hos henne, eller hennes pappa. så jag, sherin, filip, milad och astrid krascha lägenheten igen :) och nu är jag redan hemma, har till och med hunnit vara ute med luddepudde! nu återigen ska jag sätta mig med min käraste matte-bok, wish me luck..

have a better day than me
 





lörday

idag har jag pluggat matte hela dagen utan anledning känns det som. jag kommer inte ihåg det jag har lärt mig ändå. men får väl sitta hela dagen imorgon med :(
igår var en skratt-kväll :) haha! jag, malin, ida, linda och zäta hade myskväll hos ida. vi tog seriösa beslut om att vi ska börja ha pokerkvällar ;) haha, en femkamp och resa tillsammans. + ebbsson. gryma planer!
vi försökte komma ihåg hur man spela dropp/bluff igår. men vi kom inte på. god glass med smälta, varma bär och godis fick vi i oss iallafall.
idag blir det filmkväll med eventuell utgång. vi har inte riktigt bestämt oss än. och har som har lovat mig själv att inte gå ut denna månaden, får la se hur det går.
var ute i onsdags, hade riktigt kul! vi var på nivå, det var bra förutom att det va lite gamlingar där, haha. skolan dagen efter va mindre kul, hade sovit lite för lite.

nu ska jag väl återgå till matten, jippi!

have a great night

   
  




love until we bleed


fy fasenen

Dagens humör: somnar snart
Dagens borde/ska: plugga!
Dagens frisyr: utsläppt med hårspännen
Dagens klädsel: tights med långt linne, stort halsband
Dagens planer: PLUGGA!
Dagens materiella vill ha: goood middag
Dagens längtan: sova
Dagens fundering: varför kan man inte sluta äta godis
Dagens beroende: godis (a)
Dagens tråkigaste: marknadsföring
Dagens personer: malle
Dagens roliga: ludde
Dagens låt: justice - we are your friends




helg analys

i fredags fyllde kära filipos år, grattis! :* det firades med förfest hos honom, med goa människor och grym musik! våra förfester måste vara bland dom bästa. iaf, vid elva drog vi in till stan, till the barsidan. gillar egentligen inte den fjantiga lilla lokalen (utan dansgolv!), men vi hade riktigt kul.
lördag började med kalas för moa-bollen, hon är SÅ söt. man bara pussar på henne hela tiden, stackars barn. hon har dom finaste blåaögonen med! kvällen spenderades sen med malle, mille och ast. haha, oj vad vi skratta! jag lär leva tio år till minst efter det :)
och idag har jag bara jobbat hela dan. hela allum var fyllt med folk, löne-helg. fy va jobbigt det va. och någon intelligent person på jobbet tycker det blir billigare om vi moppar våra golv själva, och det är mycket yta det handlar om. så det fick jag äran att göra idag, tjo-fade-luttan! nu är jag jätte pumsig, så jag ska sova! haha tidigt idag (a)




GOODNIGHT, TRAVEL WELL!






RSS 2.0